tirsdag 19. mai 2015
Norsk Quinoa på Sveinhaug
<div id="fb-root"></div><script>(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));</script><div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/norskquinoa/posts/10152885970712671" data-width="500"><div class="fb-xfbml-parse-ignore"><blockquote cite="https://www.facebook.com/norskquinoa/posts/10152885970712671"><p>Hei! Nå har vi testet quinoaen, ulike vaskemetoder og diverse måter å servere den på. Vi kjører den i Kenwooden et par...</p>Posted by <a href="https://www.facebook.com/sveinhauggard">Sveinhaug gård & historisk pensjonat</a> on <a href="https://www.facebook.com/norskquinoa/posts/10152885970712671">Tuesday, May 19, 2015</a></blockquote></div></div>
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar